Alina si Andreea, ambele si-au dorit sa paraseasca competitia "Bravo, ai stil! All Stars", insa iata cine a fost eliminata!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 feb 2018, 09:40

Randurile se strang pentru concurentele “Bravo, ai stil! All Stars”, in seara aceasta, la Gala “Superstar”.

Cu o creativitate debordanta si pline de energie unele dintre competitoare au reusit sa impresioneze uratii, altele s-au aflat la limita, insa una singura a ajuns la “capatul drumului”.

Concurentele care ocupa podiumul, in urma notelor juratilor sunt, la egalitate, Silvia si Emiliana, cu punctaj maxim, 20, pe locul doi, tot la egalitate, cu 17 puncte, Denisa si Beatrice, iar pe locul trei, cu 16 puncte fiecare, Marisa si Iuliana.

In urma voturilor Brigazii sexy, Emiliana este “protejata” si se va putea bucura de imunitate pe durata saptamanii urmatoare si in Gala.

Primele trei concurente care s-au clasat pe podium, pe baza voturilor online, au fost Iuliana- 22%, Marisa – 20,5% si Silvia cu 19,9%.
Alina este cea care a totalizat cel mai mic punctaj la Gala din aceasta seara, acumuland 9 puncte, iar Andreea, care s-a aflat la un punct diferenta fata de contracandidata ei a fost nominalizata pentru eliminare de catre colegele de competitie.

“Ma asteptam la ceva mai mult de la tine pentru ca Cher (personajul reinterpretat de Andreea – n.r.) este o artista inegalabila. Inteleg ce ai vrut sa faci, dar din punct de vedere al vestimentatiei nu ti-a iesit”, a spus jurata Raluca Badulescu catre Andreea.

In urma voturilor telespectatorilor, Andreea este concurenta care a parasite, in aceasta seara, competitia “Bravo, ai stil! All Stars”.


“Va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine. A fost un parcurs frumos si probabil ca in viitor va fi si mai frumos!”, a spus Andreea.

Nu ratati competitia “Bravo, ai stil! All Stars”, de luni pana vineri, de la 16:30, si sambata, Gala saptamanii, de la ora 23:15.

 

Taguri: