Alina a recunoscut iarasi ca Adela a ajutat-o cu styling-ul! "Totul este extrem de tamp si de corect, la limita corectitudinii tampe. NU animi nimic!"/"Nu te mai lasa imbracata de ea si nu mai imprumuta lucruri de la ea!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 oct 2017, 16:46

Alina a recunoscut de fiecare data cand a fost ajutata si nicid e aceasta data nu a facut exceptie cand a afirmat in aceasta editie ca tot Adela a ajutat-o cu styling-ul.

Juratii au avertizat-o pe Alina ca ar fi bine ca de acum incolo sa nu mai imprumute si sa recreeze look-uri care au fost vazute pe fostele concurente din celelalte sezoane. Tanara a apelat la Adela pentru styling si a si imprumutat camasa cu care a venit in aceasta editie, lucru remarcat de juratii "Bravo, ai stil!"

Insa, Iulia a punctat si faptul ca este ultima data ca mai accepta o tinuta conceputa astfel, iar Maurice i-a spus ca look-ul ei este corect, insa cam atat.

Iar sandalele ar trebui inlocuite pentru ca nu anima cu nimic tinuta.

 

Taguri:

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetița lor, ziua copilului, celebrată pe 23 aprilie în Turcia! Iată ce imagini spectaculoase a publicat îndrăgita vedetă pe contul ei de Instagram!