Alina, prima reactie dupa ce a fost la un pas de eliminare in Gala de ieri seara! Ce dezvaluire si ce promisiune le-a facut fanilor

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 25 feb 2018, 11:57

Alina a avut un parcurs slab in Gala de ieri seara si a strans cel mai mic punctaj, 9 puncte, fiind la un pas de eliminare.

Concurenta a avut totusi o sansa, cea care a plecat acasa in urma voturilor telespectatorilor fiind Andreea.

Imediat dupa Gala Alina a postat un mesaj pe contul ei personal de Instagram in care si-a explicat prestatia slaba din Gala. Ea le-a facut si o promisiune fanilor ei:

"David Bowie un Superstar. As fi putut fi "une femme fatale" dar iar previzibila, iar blamata ca am venit sa-l cuceresc pe Botezatu. 

"Am zis sa fiu si eu uratica, sa dau satisfactie unora, altora si am vazut ca mi-a iesit. De ce am ales un personaj greu, un moment slab? Pentru ca am vrut sa fiu out! Pentru ca nu am vrut sa plec ca o laşă, marti, ci ca un Superstar sambata! 

"Am fost egoista si m-am pus singura in pericol, uitand ca voi ma vreti in concurs! Asa ca...ma

voi remonta si pana imi va veni randul la eliminare, voi redeveni "femme fatale" pentru voi, nu pentru altcineva! Va iubesc, mult de tot! Sunteti speranta mea! Hai la vot, oameni frumosi! Link-ul este in bio!

"Haideti sa scriem basmul nostru, in care Binele, Adevarul, Sufletele Frumoase inving subiectivitatea, minciuna si ipocrizia, cu drag, A.!".

 

Taguri: