Alexandra, una dintre concurentele noului sezon “Bravo, ai stil!”, este iubita unui mare actor! Povestea lor de dragoste este emotionanta! | DEZVALUIRI

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 31 aug 2017, 12:20

Despre Alexandra, una dintre concurentele de la “Bravo, ai stil!” se stie ca este actrita la Teatrul Nottara. Ea este iubita unui mare actor cu care este si colega de teatru.

Alexandra si Ion Haiduc se iubesc de mai bine de sapte ani, cei doi sunt parteneri acasa, dar si pe scena. Se inteleg de minune, desi intre ei este o diferenta de varsta de 43 de ani, iar marele actor spune ca Alexandra este sufletul lui pereche. 

 

 

La Teo Show, vorbind despre primele intalniri cu Alexandra, pe vremea cand aceasta era studenta si isi dorea sa vada cum se desfasoara repetitiile pentru un specatcol,

Ion Haiduc a povestit:

 

“Eu am luat-o tare din prima! Dar am vazut apoi ca este un mic geniu. A si intrat fara meditatii, fara nimic, la trei facultati de teatru! Ce pot eu sa spun despre aceasta femeie este ca mi-a ordonat viata intr-un fel in care nu a mai facut-o nicio partenera de viata de pana acum”.

 

 

Sursa: wowbiz.r o, kanald.ro

 

Taguri:

O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Roberta aduce acuzații noi la adresa Virginiei, însă concurenta a negat totul și vine cu o altă versiune a întâmplărilor. Iată ce s-a întâmplat în ediția de miercuri, 1 aprilie!