ADEVARUL despre iesirea din concurs a Denisei! Concurenta a dezvaluit motivul din cauza caruia a parasit competitia

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 20 mai 2018, 09:52

Intr-o miscare care a surprins pe toata lumea, Denisa a parasit pentru totdeauna competitia "Bravo, ai stil! All Stars".

Anuntul a fost facut de Ilinca Vandici in cadrul emisiunii. Astazi, pe contul ei de Instagram, Denisa a postat un mesaj prin care si-a motivat decizia.

"Mi-a placut, m-a ajutat si m-a durut! Mi-a placut pentru ca am avut ocazia sa prezint si sa ma desfasor in zona hainelor si accesoriilor. M-a ajutat pentru ca mi-am descoperit latura puternica si ca m-a motivat sa reusesc sa raman ferma pe pozitie.

"M-a durut pentru ca mi-a fost impus sa car de fiecare data "sacul" cel mai mare si mai greu. M-a durut cand am fost fortata sa ma explic ca la ancheta pentru comentarii foarte normale si adevarate. Cand te doare, te cauti si te tratezi.

"Asta fac acum, sunt sub tratament cu o medicatie deosebita. Familie, oameni de calitate si proiecte parfumate. Fiti fara griji, ma vindec repede cu asa medicamente! Revin!", a spus Denisa.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!