Adela nu a mai rezistat si a dat cartile pe fata! Concurenta nu s-a mai putut abtine: "Dragii mei, dupa discutiile din emisiune simt nevoia sa vorbim scurt si la obiect!"

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 22 iul 2017, 12:42

Este una dintre cele 4 concurente ramase in competitia "Bravo, ai stil!" iar acum, pe ultima suta de metri inainte de final, are incredere in fortele proprii mai mult ca niciodata!

Adela si-a cucerit fanii prin stilul si eleganta de care a dat dovada pe parcursul concursului, dar si prin atitudinea echilibrata pe care a afisat-o.

Desi diplomatia si calmul o caracterizeaza, Adela rabufneste uneori si spune lucrurilor pe nume, fara menajamente. Chiar zilele trecute ea a avut o astfel de iesire pe contul personal de Instagram, unde a postat un mesaj in care explica ce inseamna sa ai stil, in viziunea ei:

"Dragii mei, dupa discutiile din emisiunea de azi simt nevoia sa vorbim scurt si la obiect despre stil. Asa cum de foarte multe ori au subliniat juratii, stilul nu se rezuma la haine.

"Nici accesorizarea nu e o completare suficienta a stilului. Cand vorbim despre stil trecem dincolo de niste simple piese vestimentare si privim imaginea de ansamblu care compune stilul unei persoane pornind de la vestimentatie, bijuterii, coafura, make-up si completand cu postura, atitudinea, gestica, un mers gratios, coerenta discursului, modul de exprimare, lucruri care trec dincolo de moda si tendinte.

Un citat celebru spune ca moda trece, dar stilul este etern.

"O tinuta cu stil este si trebuie sa fie mai mult decat o haina luata de pe umeras. Niciuna dintre noi concurentele nu trebuie sa ne croim propriile haine pentru a avea stil si nici nu avem pretentia ca purtam haine unicat.

"Toate luam haine din magazine, second-hand-uri, case de moda sau de la atelierele unor designeri.

Indiferent de unde am luat diverse piese vestimentare le-am purtat cu atitudine, le-am accesorizat punandu-mi mereu amprenta stilistica asupra fiecarei tinute prezentate in concurs.

"Va multumesc tuturor ca imi sunteti zilnic alaturi si ca vedeti si intelegeti dincolo de rautatile care se spun despre mine. Va iubesc pe toti ai mei #teamAdela Votam 4 prin SMS la 1206", a scris ea pe contul personal de Instagram.

 

 

A post shared by Adela Tecuceanu (@adelatecuceanu) on

 

 

Taguri: