Adela a dezvaluit CE nu stiu multi despre ea intr-un interviu pentru revista Ellle! Frumoasa finalista "Bravo, ai stil!" isi doreste nu doar o cariera in televiziune. Uite ce a DESCOPERIT odata cu concursul de fashion!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 aug 2017, 13:48

Desi "Bravo, ai stil!" a fost si un reality show nu doar o competitie despre stil, au mai ramas si cateva secrete despre concurente pe care multi nu le-au sesizat sau nu au fost percepute.

De exemplu, Adela a povestit intr-un interviu pentru revista Elle ca ea este de fel o persoana foarte emotiva si foarte sensibila si chiar daca nu a arata acest lucru, acestea sunt cuvintele care o caracterizeaza. Insa, spune ea, in competitie, a reusit sa le depaseasca si sa priveasca spre viitor. Indiferent cum par la televizor sunt o persoana emotiva.

Stilul tine de atitudine si de personalitatea ta.

Stilul inseamna a ada viata hainelor chiar daca acelea sunt doar niste carpe asa cum s-a spus de multe ori in emisiune. Urmareste video mai jos si vezi intreg interviul cu Adela!

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!