Adela arunca BOMBA in legatura cu inchiderea paginii ei de Facebook! Pe cine acuza frumoasa bruneta?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 iun 2018, 11:50

Adela, finalista sezonului trei "Bravo, ai stil!" a tinut sa explice ce s-a intamplat cu pagina ei de socializare si se pare ca cel care ar fi implicat, ar fi nimeni altul decat fanul infocat al Silviei.

Iata ce comentariu a facut Adela referitor la acesta situatie:"Aceasta pagina nu Imi mai aparţine. Este gestionata de Sasha Dan cel care mi a Si făcut o, eu nefiind preocupata de social media si neavând cunoştinţe in domeniu. Sasha m-a ajutat pe mine in timpul competiţiei, iar acum o ajuta pe Silvia. In urma deciziei mele de a nu o mai susţine, m-a scos de pe aceasta pagina.

Prefer o fata simpla si sinceră in trăiri si poate cu o naivitate emoţională, care plânge zilnic, decât pe cineva care apelează la tertipuri josnice pt a câştiga. Sasha si Silvia viaţa frumoasa in online! Eu trăiesc in viaţa reala. Puteti fura/ Închide toate conturile mele sau sa faceţi orice alte meschinării bolnave va duce mintea si lipsa conştiinţei. Eu dorm liniştita noaptea pentru ca stiu ca sunt un om bun."

 

 

A post shared by Adela Tecuceanu (@adelatecuceanu) on

 

 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!