Acum poarta barba si e mereu sobru, dar Maurice Munteanu arata cu totul altfel in adolescenta! Uite cum poza pe pat, la bustul gol

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 09 dec 2017, 12:03

Fotografia a fost publicata pe Instagram, de unde a fost preluata, in cadrul unui interviu amplu cu juratul "Bravo, ai stil!" de publicatia Adevarul.

Intr-un amplu interviu publicat pe adevarul.ro, Maurice Munteanu a vorbit despre cariera sa in presa de fashion, experienta "Bravo, ai stil!" si viata sa personala.

 

Intrebat despre adolescenta traita la inceputul anilor '90, Maurice a spus

 

"Ieşeam foarte mult, niciodată nu mi s-a impus să nu ies, părinţii mei nu m-au controlat niciodată din acest punct de vedere.

Aveam un grup de prieteni bine închegat şi ieşeam foarte mult în perioada aia. 

 

Am început să ies de pe la 13-14 ani şi totuşi sunt OK, mă consider norocos pentru că, neinterzicându-mi-se treaba asta, mi-am trăit adolescenţa firesc, pe ringul de dans, acolo unde se poate trăi într-o Capitală, în Bucureştiul de atunci, şi mi-am dat seama în timp util că trebuie să te îndrepţi către altceva, la un moment dat. 

 

Şi-i sfătuiesc pe părinţi, cu ocazia asta, să-i lase pe copii să-şi trăiască vârsta, pentru că una e să ieşi la 14-15 ani să vezi ce înseamnă şi alta e să te simţi frustrat, să fii extrem de controlat şi să erupi aşa într-o chestie anacronică pe la vreo 40 de ani. 

 

Se întâmplă asta şi e de preferat să-ţi trăieşti adolescenţa, iar fiecare vârstă să vină la pachet cu experienţele şi cu greşelile sale. E mult mai bine aşa decât să se întâmple mai târziu",  a spus Maurice Munteanu despre adolescenta sa.

 

 

Taguri: