"Acest pulover arata interesant, dar mai arata si de parca te-ar inghiti cu totul, din pacate. Cred ca persoana de la care l-ai imprumutat o sa fie foarte bucuroasa daca spui ca se scamoseaza daca il atingi. In rest, nu ai facut nimic, in afara ca poti pu

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 nov 2017, 17:11

Outfitul Ancai i-a starnit Iuliei Albu imaginatia si i-a spus ca nici puloverul si nici geanta nu sunt cea mai fericita alegere in cazul de fata.

Dupa ce i-a spus ca puloverul o inghite de-a dreptul, iar geanta ar putea sa o foloseasca pe post de parna la un moment dat, fashion editorul i-a rugat pe jurati sa nu le mai dea idei concurentelor cand vine vorba de accesorii pentru ca nu este deloc o idee prea buna.

"Cat a stat sa se impleteasca la tine:una pe fata, alta pe dos. Coditele impletite, jenteica, sireturile, insa partea de sus este o impletitura totala.

Anca, baga viteza si mai lucreaza...", a spus Raluca.

"Tu ai penetrat o zona foarte putin explorata de concurente in cele trei sezoane si anume fetitismul combinat cu babismul. Capaul este domnisoara Aurica, trunchiul matusa Endora si in jos Sandy Belle. Tinuta comporta niste paradoxuri!", i-a sugerat Maurice concurentei.

 

Taguri: