A vrut sa redea stralucirea anilor '20, insa Marisei nu prea i-au iesit nici momentul si nici tinuta:"Ai picat naspa pe Gala asta, n-ai nimerit-o deloc! Cand ma gandesc la Marele Gasby, off, offf..."

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 12 mai 2018, 23:33

"E foarte ok sa respectati tema in proportie de 80% si de 20% sa ramana imprevizibilul!" a spus Maurice Munteanu in ce o priveste pe Marisa.

"Ce ai facut cu parul este o referinta dupa anul 2000 de la un anumit desinger...Nu te-ai integrat deloc in anii '20. Acele perle sunt foarte urate, sunt dincolo de orice imaginatie!" a comentat Iulia Albu.

Catalin Botezatu se astepta si el mai mult de la Marisa, mai ales ca anii '20 duc cu gandul la celebrul film si carte deopotriva "Marele Gasby" unde opulenta este la ea acasa.

Blana concurentei este meschina in opinia designerului si nici restul tinutei nu pare o reinterpretare care sa duca cu gandul la luxul si bogatia acelor ani.

In schimb, Ralucai si lui Maurice le-au placut machiajul concurentei, dar si reinterpretarea tinutei desi ar fi putut sa o duca mult mai departe. 

Notele pentru momentul si tinuta Marisei nu au fost nici mici, insa nici mari precum se astepta concurenta.

 

 

Taguri: